Nieuwbouw

Wilt u een nieuwe woning, garage, schuur of bedrijfspand laten bouwen, dan is het natuurlijk noodzakelijk een zeer deskundige en ervaren aannemer in de arm te nemen. Bij Aannemersbedrijf Rikken bent u op het juiste adres. Het aannemersbedrijf regelt voor u het hele bouwproces vakkundig en met een goed oog en oor voor uw wensen.

De prima geschoolde en ervaren vakmensen die bij ons werken gaan uitsluitend voor het beste resultaat. Dat begint bij goed overleg met u en de architect met wie wij nauwgezet samenwerken. Op deze manier verloopt het bouwproces nauwkeurig en soepel en voldoet de bouw aan het door u gewenste resultaat. Aannemersbedrijf Rikken werkt eveneens samen met stukadoors, loodgieters, elektriciëns en schilders. Dit zijn vakmensen met wie de aannemer met passie en trots al veel mooie projecten opleverde. Het bouwbedrijf bouwt niet seriematig, maar is expert in de realisatie van een of enkele woningen op een perceel.

Offerte

Verbouw en aanbouw

Gebrek aan ruimte in uw woning of kantoor is niet wat u wilt. Daarom zoekt u een aannemer die met een aanbouw (ofwel uitbouw) oppervlakte kan creëren. Aannemersbedrijf Rikken heeft hiermee zeer veel ervaring opgedaan.

De onderneming gaat graag ook voor u vakkundig en gedreven aan de slag. Maak gerust uw wensen kenbaar. Wilt u de oppervlakte van uw keuken of woonkamer uitbreiden of bijvoorbeeld een carport, erker, dakkapel, dakopbouw of dakterras realiseren? U zegt het maar. Ook voor een extra verdieping op uw woning of een nieuw dak kunt u bij Aannemersbedrijf Rikken terecht. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld timmerwerk, isolatie of een opknapbeurt van uw keuken, badkamer of toilet.

Offerte

Montage kozijnen, deuren en ramen

Aannemersbedrijf Rikken is expert in het monteren van kozijnen, deuren en ramen. Wilt u nieuwe deuren, ramen of kozijnen in uw woning of bedrijfsgebouw laten plaatsen of zoekt u een aannemer die uw nieuwbouwproject wil vervolmaken? Laat u het dan weten?

De aannemer werkt nauw samen met het bedrijf Niveau Deuren. Deze onderneming levert kwaliteitsproducten kozijnen, deuren, ramen en glaswerk. Aannemersbedrijf Rikken zorgt voor de montage van deze topproducten en realiseert het bijbehorende timmerwerk.

Offerte

Klanten aan het woord

 • Familie Laurens - Plasmolen

  Blij met onze aanbouw en venieuwde zolder!

  Familie Laurens - Plasmolen
 • Familie Veldt - Groesbeek

  Veel plezier van onze nieuwe woning! Van A tot Z veel betrokkenheid en een prima samenwerking!

  Familie Veldt - Groesbeek
 • Familie Groot - Heumen

  Fijne samenwerking! En een prachtig eindresultaat

  Familie Groot - Heumen

Wij zijn er klaar voor om uw wensen uit te laten komen, vraag nu een offerte aan!


Offerte aanvragen