Nieuwbouw

Wilt u een nieuwe woning, garage, schuur of bedrijfspand laten bouwen, dan is het natuurlijk noodzakelijk een zeer deskundige en ervaren aannemer in de arm te nemen. Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij regelen voor u het hele bouwproces vakkundig en met een goed oog en oor voor uw wensen.

De prima geschoolde en ervaren vakmensen die bij ons werken gaan uitsluitend voor het beste resultaat. Dat begint bij goed overleg met u en de architect met wie wij nauwgezet samenwerken. Op deze manier verloopt het bouwproces nauwkeurig en soepel en voldoet de bouw aan het door u gewenste resultaat. Wij werken met stukadoors, loodgieters, elektriciens en schilders. Dit zijn vakmensen met wie wij met passie en trots al veel mooie projecten opleverde. Wij zijn expert in de realisatie van een of enkele woningen op een perceel.

Offerte

Verbouw, aanbouw en renovatie

Gebrek aan ruimte in uw woning of kantoor is niet wat u wilt. Daarom zoekt u een aannemer die met een aanbouw (ofwel uitbouw) oppervlakte kan creëren. Wij hebben hiermee zeer veel ervaring opgedaan.

Wij gaan graag voor u vakkundig en gedreven aan de slag. Maak gerust uw wensen kenbaar. Wilt u de oppervlakte van uw keuken of woonkamer uitbreiden of bijvoorbeeld een carport, erker, dakkapel, dakopbouw of dakterras realiseren? U zegt het maar. Ook voor een extra verdieping op uw woning of een nieuw dak kunt u bij ons terecht. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld timmerwerk, isolatie of een opknapbeurt van uw keuken, badkamer of toilet.

Offerte

Utiliteitsbouw

Een kantoor, bedrijfshal of bedrijfsgebouw, zorgpraktijk, showroom of werkplaats, de utiliteitsbouw kent vele vormen, soorten en maten. Wij hebben ruime ervaring in deze gevarieerde vorm van de bouw. Een bedrijfsgebouw is het visitekaartje van een bedrijf of instelling. U wilt dan ook dat uw pand de juiste uitstraling heeft. Daarnaast is de functionaliteit van het pand van groot belang. Zoekt u naar een professionele en bewezen partner in utiliteitsbouw om uw wensen werkelijkheid te maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Offerte

Kozijnen, ramen en deuren

Wij zijn expert in het monteren van kozijnen, ramen en deuren. Wilt u nieuwe deuren, ramen in uw woning of bedrijfsgebouw laten plaatsen of zoekt u een aannemer die uw nieuwbouwproject wil vervolmaken? Laat u het dan weten?

Wij werken nauw samen met diverse leveranciers van houten, kunststof of aluminium kozijnen en beglazing en schilderwerken. Wij zorgen voor de montage van deze topproducten en wij realiseren het bijbehorende timmerwerk.

Offerte

Wij zijn er klaar voor om uw wensen uit te laten komen, vraag nu een offerte aan!


Offerte aanvragen