Over onsWilt u een woning of bedrijfsruimte laten bouwen, een aanbouw realiseren of bijvoorbeeld een erker, een dakkapel, een dakopbouw of een dakterras laten bouwen? Wilt u nieuwe kozijnen, deuren of ramen plaatsen of ander onderhoudswerk laten verrichten? Aannemersbedrijf Rikken in Groesbeek (Gelderland) helpt u graag en vakkundig.
Ruim 20 vakmensen zijn goed geschoold en ervaren. Zij werken ‘als een man’ aan het beste resultaat. Daarnaast werkt Aannemersbedrijf Rikken samen met stukadoors, loodgieters, elektriciëns en schilders. Dit zijn mensen met wie de aannemer al jarenlang succesvol samenwerkt. Al deze vakmensen denken mee in oplossingen. Daarnaast stellen zij zich servicegericht op en zijn ze voor u goed bereikbaar voor vragen en opmerkingen.

Aannemersbedrijf Rikken kan meerdere projecten tegelijk aan. Dat lukt omdat de expertise ruimschoots voor handen is en het team zich in de loop der jaren sterk uitbreidde. De wachttijden voor de bouw of verbouw van uw woning of bedrijfsruimte zijn daarom over het algemeen beperkt.

Aannemersbedrijf Rikken is aangesloten bij de brancheorganisatie Bouwgarant , het keurmerk in de bouw.

Klanten aan het woord

 • Familie Laurens - Plasmolen

  Blij met onze aanbouw en venieuwde zolder!

  Familie Laurens - Plasmolen
 • Familie Veldt - Groesbeek

  Veel plezier van onze nieuwe woning! Van A tot Z veel betrokkenheid en een prima samenwerking!

  Familie Veldt - Groesbeek
 • Familie Groot - Heumen

  Fijne samenwerking! En een prachtig eindresultaat

  Familie Groot - Heumen

Wij zijn er klaar voor om uw wensen uit te laten komen, vraag nu een offerte aan!


Offerte aanvragen